Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så?

 

Kan det vara så

att hjärtat känner

det vi ännu inte vet?

 

Kan det vara så att

hjärtat väljer åt oss,

när vi inte klarar av

att välja själva?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-25 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja kanske
2011-06-27

  Let it go VIP
Hjärta frågar inte varför och hjärta går dit hän där kärleken är, så
hjärtat har aldrig fel, dess intuition är ofelbar. Men det kan göra ont, med det är det värt :-)
2011-06-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Visst är det så.
Det går en sträng från universum till var och ens hjärta.
Om man lyssnar till sitt hjärta, kommer man att leva i samklang med sig själv och resten av världen.
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP