Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

 

vi låg i sängen

du stirrade på mig

med ögon så mörka

fyllda av kärlek

ömhet

du suckar djupt

ler så underbart mot mig

jag älskar dig

säger du



jag fnissar inom mig

ser allvarlig ut

frågar dig

gör du?

du blir allvarlig

munnen rak


jag ger dig ett leende

kunde inte hålla mig längre

fnissar

jag säger

jag vet och du vet 

att jag älskar dig

 

kysser dig ömt

tittar dig djupt in i ögonen

tills jag möter ditt hjärtas djup



jag ser

jag känner hur 

du förstår

 

du suckar av lättnad

 

du säger

du din....

sen kittlar du mig

så att jag skrattar högt


och vi båda vet

vår hemlighet.....





















Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-25 22:57



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Hi Hi
:)

Mera kramar!
2011-06-26

    ej medlem längre
Att veta är styrka !
2011-06-26

    ADI Nehlin
kärlek, kärlek..så ljuvligt det är
2011-06-26

    AA VIP
Öm och kärleksfull text. Bra..............
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP