Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel

 

Det bor en ängel i mig

en ängel

inuti mig 

hon är en ängel av ljus

av värme

av kärlek

det bor en ängel i mig

hon är jag

jag är hon

det bor en ängel i mig

hon bor

i mitt hjärta

förevigt

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-06-26 21:53



Bookmark and Share


    Småstadsungman
Vackert.... (Men lite för likt Eva Dahlgrens låt.) Tycker jag.
Men du kan ju vackrare med bara dina egna ord än i den här, har jag läst.
2011-06-27

  Linda CH VIP
Underbart fint och upplyftande!
2011-06-27

  Sofhia Wirström
så vacker, fint fångat.
2011-06-26

  Johan Bergstjärna
Härligt!
2011-06-26

  wildah
Vackert!
2011-06-26

    ej medlem längre
Det gäller att ge sin lilla ängel fritt spelrum i hjärtat, inte låsa in henne bakom självgodheten och egoismen...
2011-06-26

    Ken Cassel
Men det är ju klart att det gör, Ninanion!
:)
Du är ju en skimrande söt liten ängel!

Kramar!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP