Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket?

 

Ni svek

ni svek mig

ni som sa

att ni älskade

er som jag älskade mest

ni svek mig 

så grymt

så kallt

så utstuderat

men ändå

älskar jag er

i hjärtat




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-26 22:06



Bookmark and Share


  TT
...vad som än händer...om en vän har varit vän i hjärtat går den vännen aldrig att ta bort därifrån...mörk text men där är väl skriven och tycker om den trots mörkret!
2011-06-27

    ej medlem längre
Det är storartat att kunna..fint !
2011-06-27

  Stjärnregn
Det är stort att tillåta sig inse och erkänna att man fortfarande älskar den/de som svikit. Villkorslös kärlek!
2011-06-27

  Johan Bergstjärna
Stark kärlek!
2011-06-26

  wildah
Vad sorgligt! Men vad har hänt!
2011-06-26

    ej medlem längre
Att älska dem som sviker är att leva i Kristi anda.
2011-06-26

    ej medlem längre
att älska utan krav är stort...
2011-06-26

    Ken Cassel
=))
Ett riktigt stort leende får du av mig, Ninanion
Hi Hi

Mera kramar!
2011-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP