Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän nr 3




Du var min bästa vän

 

du var min bästa vän

du tålde inte att se

att jag hade någon

att jag var lycklig

du tog det som var mitt

du stal min lycka

bakom lyckta dörrar

du log mot mig i mjugg

och dansade på mitt bord

med mitt hjärta

ja du pratade om mig

i bakvatten

du log

och låtsades vara

min bästa vän

född på samma dag

älskad vän

ja du tog och bedrog

och du gick

jag älskar dig fortfarande

jag saknar dig fortfarande

men lita på dig?

aldrig mer

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-06-27 12:13



Bookmark and Share


  M:tin
Den här berörde mig verkligen!!!! Känns som att det är mig du skriver om!!!!
2014-01-26

    Birgersdotter VIP
smärtsamt..bra skrivet
2012-01-30

    AA VIP
Smärtsam text. Det är hårt att mista vänner.
2011-06-27

    Ken Cassel
Ja, vem i hela världen kan man bara lita på?

Kram
2011-06-27

  Max Poisé VIP
Att lita är att riskera besvikelser..

Jag följer din text med stort intresse.
2011-06-27

  TT
...vänner är nog det som gör mest ont att mista...något som verkligen känns i texten!
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP