Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek?

Svek

är det att

svika i det dolda

den som sviker

i det synliga?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 769 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-27 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra och tänkvärt - detta skulle Willy Kyrklund gilla
2011-06-28

    ej medlem längre
Jag vet fan inte, jag läser och läser men kommer ingen vart. Bra det, då får jag tänka lite, tack Nina.
2011-06-28

    Ken Cassel
Ninanion!
:)
Nu har du skrivit så många alster idag, att jag knappt hänger med att kommentera
Men som vanligt tycker jag att allt det som du nu bara har skrivit om idag är bra
Och det trots att många av dessa alster gjorde en mer ledsen än glad
Hi Hi
För själv så försöker jag bara hålla kontroll på sådant där, då jag inte vill att vågen min
ska väga över på någon av sidorna
Bra eller dåligt
För i vågens tecken, så är det tydligt och klart inom mig att jag bara måste hålla en viss balans
för att inte bara spåra ut helt och hållet
utan en endaste chans att bara få vågen min
åter lite till sans...
:))

Kram på dig, min vän, och God natt!

Ken
2011-06-28

    ej medlem längre
Finurlig fråga, kräver eftertanke.
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP