Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu

 

Det var du och  jag

på bryggan

en eftermiddag

dina vackra händer

som smekte mitt hår

dina ögon

vattnet

som speglade mitt lugn

det mörka i vattnet

var åtrån

vi kände

darrandes i luften

magneter

blänkande av guld

förlorade i varandra

vi log

mot varandra

då lyckan singlade slant

om vår framtid

som fanns

men ändå inte

så vackert det var

detta ögonblick

 

om förevigt

stannat kvar?

 

stannat kvar

i mina celler

som längtar

längtar

efter den stunden

när dina läppar

drogs mot mina

du

fastnade i mina celler

när du nådde djupt in

in

in i mitt hjärta

 

 

djupandandes

 

 

när dina händer

fastnade på min hud

dom sitter fast där ännu

 

ännu

 

 

älskade

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-28 00:04



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Oj, så mycket det blev, som det vore .. riktigt påtänt var det här ... :)
2011-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Sensuellt vackert. =)
2011-06-28

    AA VIP
Vackert. Sinnligt.
2011-06-28

    ej medlem längre
En minnesvärd stund.
2011-06-28

    ej medlem längre
Det där, var vackert.
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP