Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi, min polare och jag, såg en bekant sitta på gräsmattan mellan de asfalterade gångarna utanför våran flerfamiljslänga. Hon sände av bara katten, en tre fyra olika samt även smått motstridiga budskap emot oss. Det var då rent kusligt så


Hit men inte längre... (en foting)





...står det på
det där staketet
med osynlig skrift

som en del
människor omger sig
med och sänder

i en sorts
air omkring sig
då de tilltalas

av flyktigt bekanta
och även som
praktiskt rena främlingar




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-28 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP