Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla hjärta

där liv och död möts
sover kärleken

i det farligt vackra
andas den minnen
från brustna hjärtan

så lilla hjärta

önskar att tiden kunde hjälpa
men vet du lilla hjärta

vilken stig du än må vandra
kommer sorgen och smärtan smeka din rygg

men låt dig inte besegras
våga dig på att älska

för jag kan inte skydda dig mot allt det onda
det kan jag inte lova

men snälla du
var rar mot andra hjärtan

 




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-28 22:37



Bookmark and Share


    Johnjohn
Storheten i att våga älska! gillas
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart