Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

84

 


*


under

stilla skyar


ditt hjärtas slag

inuti


som

gryningen

andas


vår kärlek



är ljus



och liv att vandra




Fri vers av in effigie VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-29 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP