Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörren

Skymningspoesi.

Himlen öppnar

alla dörrar.




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 665 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-06-29 10:02



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skimrande poesi att njuta av!
2011-06-30

    ej medlem längre
Vackert skaldat!


Lägger den här till listan "Att öppna dörrar:"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1328087

2011-06-30

  Gunnel Eriksson VIP
Den här utvecklar temat "öppna dörrar".
Gillar den.
2011-06-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
En dörr
på glänt
kan va´det
bästa som hänt
så fortsättningen
kommer kanske
även den på
pränt...
2011-06-30

    Pieces of a puzzle
Balsam för själen i fem små ord...
Bokmärke
2011-06-30

  © anakreon VIP
Den känner jag för!
Calle
2011-06-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En liten pärla. =) Bokmärker. =)
2011-06-30

  Minkki VIP
den går direkt in i hjärtat, din dikt. Öppnar rymder. Fin!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist