Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Citron tips




Citroner

 

vackert gula

ibland väldigt sura

 

sätter piff på fisk och kött

är gott i cocktails med sött

 

bleker mitt hår

gör ont att få i sår

 

väcker konstnärligt sinne

så vackra i mitt minne

 

du vet väl att de

är goda i te

 

gör rent

släcker törst även när det är sent

 

finns i stort och smått

och doftar himmelskt gott

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-29 12:53



Bookmark and Share


  M:tin
Fina tips, gott med Citron :)
2016-05-14

  Osvalds_Dotter VIP
Denna text var söööt, ehmm mena sur,,
;-)
2011-07-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hihi.
Ännu ett bidrag i avdelningen "hushållstips", där min vodkatext nu fick sällskap. :)
2011-06-29

    ej medlem längre
Som något barn trodde det sjöngs i kyrkan:

"Det är saligt att samla citron"
2011-06-29

    ej medlem längre
tack - jag tAR det till mig
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP