Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstånd?

 

oh ja eller ?
kanske inte..?
kanske är de 
de som inte älskar 
som har förlorat sitt förstånd? :) :)

 

Visst kan det verka fånigt

oförståndigt

ja rent ut sagt tossigt

att älska någon?

 

att älska någon

så mycket

att vara helt galen

i någon

och bara tänka

på den människan

man älskar

natt och dag

i drömmar

i vakenhet

 

att bara älska någon

att vara så förälskad

så att man knappt vet

vad man heter

eller vad man gör?

 

eller är det verkligen

så förståndigt

att inte älska?

 

om man nu funderar på 

det hela?

 

kanske inte?

 

kanske är de de

som inte älskar 

som har förlorat

sitt förstånd? 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-29 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Visst är det så som du säger.
2011-06-30

  Johan Bergstjärna
Att älska är det högsta och djupaste och bredaste förståndet!
2011-06-29

  Maj-Lis VIP
Va mycke dom går miste om...dom kärlekslösa
2011-06-29

  mickech
Mmmm Nina det är synd om de kärlekslösa!
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP