Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den?

Den som älskat har

 

och mist den

 

den vet 

 

hur döden känns?




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-30 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP