Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg

 

Jag såg

det du såg

där i djupet av dina 

din mörka djupa

hur vacker gryningen var

hur ljuset smekte

hur kyssar känns

när de är i 

djupet

av våra hjärtan

 

jag såg

såg det du såg

det andlösa

flämtande

som man kan ana

 

jag såg

det du älskade

det där

som du längtade

i djupet

av dina djupaste mörka

 

jag såg det

det djupa

intensiva

det som du längtade 

längtade efter 

varje sekund

 

jag såg det

ja jag såg

din eldiga blick

ett djup jag

aldrig skådat förr

och jag fick aldrig nog

 

nog av det

det som var du

 

jag bara sög i mig 

 

och njöt

 

 

 

bara njöt 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-30 11:59



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Pulserande varm och vacker. =)
2011-06-30

  TT
...det är gott att leva ibland...och det är gott att läsa en text som denn som är fylld av positiva vibbar...bra!!!
2011-06-30

    ej medlem längre
vackert - räcker så..
2011-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP