Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tills du upptäcker att du är din egen.

Du är inte bara min
men jag förde dig till jorden
jag bär din rädsla till allts ände
så att du får gå i solen

Jag vet min plats är bakom
om du faller handlöst ner
jag är faktiskt inte min
inte längre, inte mer

Du har vingar ingen ser
men jag känner deras vinddrag
allt jag var, är jag ej mer
du ger mig allt du gör mig svag

Sen går du ut och jag är kvar
dit har vi inte kommit än
lyssnar till dina andetag
går och lägger mig igen.




Fri vers av Havre
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-30 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre