Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




Ögonblick.......

 

Ögon möter ögon

Vidunderliga sekunder

Tiden stannar

En stund

 

Ser in

In i det innersta

Sårbara

Känner igen

det jag ser

 

Svindlande känslor

hugger tag

Drar mej med

 

Blodet börjar pulsera

andas - pulslag

andas -  pulslag

Hjärtat fladdrar till

 

Andlöst ser ögon in i ögon

Världen har stannat

just nu

i  två liv

 

Allt blir stilla

Själ i själ

Ögon i ögon

Samma andetag

Djupet så djupt

 

Närhet

Ögonblick att gripa

innan de går förlorade

 

Plötsligt

rusar världen i gång

återgår

Ögonblicket förbi

Flyktigt

 

Flyende stunder

ogripna av händer och hjärta

Själen står tom

i saknad

över något som andades närvaro

närhet i en svindlande sekund

 

Svårfångade ögonblick

i livets förunderliga värld

passerade utan att fångas in

 

Möten utan att mötas 




Fri vers av Anira
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-03 00:51



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Sorgsen längtan.
2011-07-08

    AA VIP
Vackert...
2011-07-03

  queenia
kärlek, åtrå, band som knyts för evigt i en evig sekund, av två mötande -

har upplevt detta flera gånger.. varit gift tre gånger.. och insett att inget är för evigt

endast orden är det....

tack för en vacker dikt.. <3
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira