Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vrakdel

Vrakdelar
Jag är ett sjunkande skepp
En galjonsfigur
Som sjunker mot botten
Och död genom drunkning
Vatten i lungor av porslin
Tårar som blandar sig
I den salta oceanen

Jag sparkar och skriker
Kan ändå inte röra en lem
Vill se något
Något en sista gång
Något som ger betydelse
Till den död
Jag nu går till mötes




Fri vers av M_Franke
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-09 16:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland måste man dö
Innan man kan börja leva
Tycker om helheten och djupet i din text

Den utstrålar smärta och vilja
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke