Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GIPSHJÄLTEN

 

den duktige hjälten

slog sig för sitt bröst

i bakhuvudet ringde

mammas ord till tröst:

"du är ändå bäst,

den bäste i vårt land!"

ja, uppmuntran känns

ju väldigt skönt ibland

så finkulturell

den lille ponken blev

belevad och kultiverad

när han skrev

och upphöjde sig till kung

och general

fast han hade skallen

uti sin anal

 

LARZ GUSTAFSSON 9/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2011-07-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP