Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda regn

varför är denna regniga dag speciell..?
främmande vatten som beblandas med regnet från himmeln..
är det havet som sköljts upp på land..
svämmande som får luften att bära känslor av vrede och sorg..


men leder till kvinnan under regnet
där hon ensam står
i sin tystnad




Fri vers av M.A.J.R
Läst 363 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-08-20 06:58



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja man gör ju det, en härlig vandring i ord o bildgivning
2011-09-28

  Filosofen2
Observant då kvinnan står ensam i regnet.
Ingen annan än du ser henne.
2011-09-08

  Ninananonia VIP
Berörande...
2011-08-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skrivet. =)
2011-08-21

  M_Franke
Vackert, ljuvligt, vilken "talande" text
2011-08-20

  psycho-girl
Så otroligt bra skriven, stående ovationer!
2011-08-20

  Eva Langrath VIP
Tycker om inledningen och hur du knyter ihop det speciella med just den här dagen. En text som kittlar fantasin och får mig att fundera kring varför kvinnans står där Ensam i sin tystnad.
2011-08-20

  Anira
Den här var bara helt enkelt så vacker....härlig känsla den förmedlade....

Tack♥
2011-08-20

  Elwania
feel her
,,,,,,,,,,,,,,,,

stark text
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R