"Jag är ännu hungrig i september" (Eldkvarn)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jag är ännu hungrig i september" (Eldkvarn)




SNART KOMMER HON

sen kommer september

med annan luft

och rena lakan

sen kommer september

med kortare dagar

och rönnbärsrött

med backspegelsblickar

tacksamma tankar

till Gud och makan

rönnbärsgelé kan

i och för sig

smaka ganska sött

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-10 12:07



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det är något härligt även med hösten. Jag ser den som min favoritårstid. :)

Även har vi ett antal veckor kvar av våran sommar, dock!
2011-07-12

  anits VIP
Fint om det som kommer efter sommaren
rönnbären lyser så vackert när den tiden
kommer
2011-07-10

  mare VIP
Jag älskar höst och september ;)
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP