http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.3696148-nu-blir-det-dyrt-att-skrapa-ner

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.3696148-nu-blir-det-dyrt-att-skrapa-ner




AVSKUMSARMÉN I SVINSTIAN

efterblivna och vinddrivna

ser sig ändå som självskrivna

överdrivna och durkdrivna

än en gång blir de omskrivna

 

 

skräpar ner i vår stadskärna

plockar upp gör man ogärna

hoppas att de blir bötfällda

och får starkölen uthällda

 

 

för att döva sitt samvete

tjatar man om mitt arbete

nämligen att jag borde ha ett

lever man själva upp till kravet?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-10 12:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre Sofia 1960 än Gävle 2011.
2011-08-13

  Rune Thorsell
Snyggt rimmat! Gratulerar! Ingen reagerar. 1960 var jag i Sofia, Bulgarien. Där rådde ordning. Slängde man ett kolapapper på gatan, for 10 poliser upp genom hål i marken. Man fick böta månadslöner.
Ett kolapapper på gatan stod inte att finna. Hårda bud!
2011-08-13

  anits VIP
Mycket bra, äntligen kanske folk inte
bara slänger skräpet ifrån sig, det
kan bli dyrt
2011-07-10

  Mats Henricson
Ja, och allt detta krossade glas, som barn och djur gör sig illa på, på gator, lekplatser, promenader, vägar, ja.,överallt härjar dessa förbaskade glaskrossare, jag AVSKYR dem !
2011-07-10

  mare VIP
Äntligen, jag har varit så irriterad på folk som bara skräpar ner !!
Gäller även cigarrettfimpar och snuspåsar !!
Applåderar den nya lagen !!!
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP