Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pansarviljan

livet -

 

råd

 

kanske borde man endast lyssna på sig själv

 

för medan alla andra säger till oss
varför inte bara vända om och gå?
så kämpar vi

sliter ut oss, ramlar ner i smutsen
gråter tills ögonen sväller och hela kroppen gör ont
allt för att komma ett litet steg närmare
varandra

ingen vet oss

att ge upp är inte ens en möjlighet
när jag behöver dig
så mycket så jag glömmer bort vad jag heter

vad jag föddes till
vem jag är

 

ibland?
hela tiden

 

 

 

totalt olika
men alltid tillsammans
någonstans




Fri vers av C.Wieske
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-13 14:09



Bookmark and Share


  aol
en bra skrift för jag känner att jag alla fanns i en annan dimension innan vi blev ött och blod som skal runt jaget,
2012-05-20
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske