Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 i hjärnan




När 18+ känns som död mormor

jag går dit du går

varje dag hela tiden

- ända tills du inte vill känna mig mer
(jo du ska se, den dagen kommer)

 

min egen vilja är stark som alltid
den är ju min
och det är den som säger mig att följa dig

skydda dig, hjälpa dig, glädja dig
kräla i dammet för din skull

 

kanske för att jag

känner dig bättre
än vad du gör

jag vet bäst


eller så vill jag bara ge dig det som jag aldrig kände att någon gav mig
när jag levde

 

 

för lojalitet är bland det vackraste som finns
och inget du bör missa




Fri vers av C.Wieske
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 05:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sant-du fångar exakt-lojaliteten är starkast...
2012-05-20

  aol
verkligen en bra berörande skrift
2011-07-15

  Catharina Edin
jamen den här gillade jag ju, klart jag skulle skrivit en kommentar!

Så: Gillar!!!
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske