Jag föddes 1961 och min mormor hette Berlin som ogift.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag föddes 1961 och min mormor hette Berlin som ogift.




BERLINMUREN 1961 - ?

det finns en berlinmur av stenansikten

och den kommer aldrig att falla

för varmaste leendet, vackraste dikten

nej, vad som helst kan den palla

den kallas för "avsmak", för "brist på intresse"

för "vämjelse" eller "föraktfull"

ni är walter ulbricht, ni är arkitekten

och massorna bugar för hans skull

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 17:04



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärda ord
2011-07-15

    Tea Alex
det finns en berlinmur av stenansikten

och den kommer aldrig att falla






De här raderna fastnade jag för.
2011-07-15

  Mats Henricson
Dundertajmat det där du berättade ! Min dotter föddes när de rev muren ! Bra tajmat det med !
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP