Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AGÖTORGET 14/7 2011 - RAPPORT HELT I ONÖDAN

agötorget

torsdag eftermiddag

dricker en cola zero

jag är tämligen

allena i dag

utan min "compañero"

agötorget

ingen underbar plats

men just nu får den duga

tiden går

det blir så småningom dags

för hemfärd

till min fruga

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-14 17:09



Bookmark and Share


  mare VIP
Slutet var bra ;)
2011-07-15

    Tea Alex
Vardagspoesi.
2011-07-15

  Mats Henricson
Lätt kåserande karaktär på denna dokumentära skildring, rimmen sitter, som alltid, perfekt !
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP