Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kämpa

Mitt i allt det där
Tomma

Man inte kan sätta ord på

Mitt i allt det där
Döda

Man inte kan väcka upp igen

Finns orden
Finns livet

Det som gör
Att jag varje dag

Orkar
Kämpa




Fri vers (Fri form) av M_Franke
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-15 00:04



Bookmark and Share


  Line W
Ja precis så är det! Fint skrivet vännen!
2011-07-27

    Herr Ångest
Kämpa på!
Ibland kan det som tyckas vara dött faktiskt få liv (igen)..
2011-07-15
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke