Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FULL BLOM

yppighet och mognad

och en syrlighet så frisk

denna fruktträdgård

beträder du på egen risk

frodighet och lystnad

och en årstids magnetism

anden äskar tystnad

för med köttet råder schism

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-15 21:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP