Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vilse liten pojke vars mod har krossats i ett försök att finna den rätte Kommentera,


Han gav kärleken en chans


Han gav kärleken en sista chans
Smärtan var det enda som fanns
Inga rosor för hans sista dans
Ett hjärta som aldrig skulle bli hans
Hans hjärta som krossats finnes nu varstans
Bara i drömmarna han slipper ensamhetens krans
En längtan att höra hemma någonstans
Nu kan ingen längre prata honom till sans
Denna sten , Ett hjärta som varit en mans
Ligger på botten för att aldrig mer finnas till hands




Fri vers av Aco
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-01-02 21:30



Bookmark and Share


  Erik&Anna
Bra rimmat !
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Aco