Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt barn




I många år och många länder

vindarna dansar

fast tiden står still

dina ögon förklarar inte det jag egentligen vill veta,
de berättar en annan historia

en historia om pärlorna i havet, livet på andra planeter, eldens överlevnadsinstinkter, vargarnas ylanden

allt det vackra
hittar jag därinne

jag blir inte klok men klokare

och varje gång förundras jag över
att en sådan liten människa

kan rymma så ofantligt mycket




Fri vers av C.Wieske
Läst 406 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-16 01:34



Bookmark and Share


    lenakarin
Mycket fint skrivet o kärleken till den lilla människan lyser genom hela texten.
2012-05-21

  Erik H.J Hultin
Du berikar ditt intesiva språk med en mångfald av betydelser, dessa rader rymmer en hel värld. "En värld är varje människa."
2012-05-19

  Clockwork
Otroligt fin~
Känner igen det så väl. Små barn är ofta mycket klokare än vuxna, just på grund av deras naivitet.
2011-07-20

  aol
underbart så fint berörande skriftat
2011-07-19

  Ingela Svenson VIP
OMFattade text, fint!
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

C.Wieske
C.Wieske