Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig

Glöm inte


Att hjärtat slår


Glöm inte


Vad minnet förmår


Glöm inte


Att smärta finns


Glöm inte


Det kärlek minns


Glöm inte


Att hjärtat slår


Glöm inte


Vad det en dag

 


Inte förmår




Fri vers av sockerspöket
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-16 19:17



Bookmark and Share


  Anna*
Att tacksamt minnas och hålla i åtanke! Fint!
2011-07-17

  Ola Rydberg
Ja mycket fint och tänkvärt
2011-07-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så vackert!
Så vänligt sagt!
Om saker som vi
alltid borde slå
en god vakt!
2011-07-17

    ej medlem längre
Beautiful, och mycket sanningslidelse i detta
2011-07-16

    ej medlem längre
Mycket bra och tänkvärt.
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket