Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Peter Garheden

Redigering: Queenia




Nu törstar jag Ulv...

 

 

Gråhund, du

ludne,

besudlade, hatade...................

 

Älskade, vän!


Ja, jag älskar dig,

som aldrig förr!

För livet, blodet, vinet

du förde mig till !

Passionen som lät mitt

blod koka torrt... 

 

nej, du fyllde mig,

när jag törstade som mest,

med blod, så sött,

så bittert, så karskt!

 

Älskade, vän!


Du min ulv, min älskare!

Du gav mig allt!

Du gav mig smaka

i fullmånen,

den bistra,

kalla,

blodet så rent!

 

Nu, törstar jag, Ulv.....

 

...... älskade vän.

 

Kom till mig nu!

 

 




Fri vers av queenia
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-19 03:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vibrerar av en sjungande ton! :)
2011-07-20

  Nikolai Jungsin VIP
hett och passionerat :D
2011-07-19

    ej medlem längre
Du vet väl att "Ulf" är en äldre form av "ulv?" *ler*
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia