Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd


Sitter i vilstol
läser en god bok

solen står som spön i backen
regnet lyser med frånvaro

om det bara åskade en dag
om jag bara fick ledigt från lovet

härjar med trasan inomhus
tillfreds med allt som blir gjort

plaskvått gräs hindrar sommarglädje
solen har tagit semester

ser mig i spegeln och säger
nu räcker det med klagolåt

sätter mig i vilstol
njuter av en god bok









Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-19 12:33



Bookmark and Share


  jörgen g
Låter trevligt! :)
2011-08-06

  aol
bra, så igenkännande
2011-07-19

  © anakreon VIP
Hög igenkänningsfaktor!
Calle
2011-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP