Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömn?


Kl 22:04 - 0:36 Mars månad.

Kl 22:14

Mars månad spricker sönder

Påklistrat, påtvingat -

mals sakta idyllen i småbitar


Då han utan sin andra,

räknar gatlycktor i vårnatten


Kl 22:48

Med intensiv svärta

och vårdslös ironi

går han i duell med sig själv

Och marken liksom brinner


Kl 23:29

Konsturer suddas ut,

allt blir suddigt

Paraden bär av mot skogen

Ut från påträngande samhälle


Kl 0:01

Intet får ett namn -

än är stigen knappt synlig

Innan han vänder hemmåt,


Vältrar sig mars månad i vemod




Fri vers av KanskeJonasIdag
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-07-27 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KanskeJonasIdag