Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 + 4 + 6 = 15




Nyckel (fri haiku)

Din nyckel passar. 

Passar mitt lås.

Ja, den passar precis.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-07 12:09



Bookmark and Share


  Ari Viklund
kärleksnyckel endast
öppnar allra heligast
2011-08-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
hehe väl smidigt
2011-08-09

    AA VIP
Fina ord.
2011-08-07

    ADI Nehlin
fin..få ord som säger mycket
2011-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP