Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MEMENTO 22/7 2011

Människa -
Korpen ropar från skogen -
Du är inte ond




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 1075 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-07-23 11:01

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annika Persson
Människan är inte ond,

men vad vet korpen om det?

Tänk om människan är ett däggdjur...


2012-10-05

  Annika Persson
Vad vet vi om det, om korpen
är ond eller inte?

Tänk om korpen är hungrig...
2012-10-05

  Jaseph
Bra sagt av korpen.
Vi är bättre än
det onda
vi gör.
2011-07-23

    ej medlem längre
En fin tanke denna dag.
2011-07-23

  Arja Söderfeldt
Fint och trösterikt!
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP