Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och nu och sen för alltid

Nu ger jag upp
jag lägger mig här på golvet om det är okej
jag tänker inte jaga några illusioner mer
försöka gripa i skuggor som smälter bort

Jag får gå här och här
sätta klackarna i asfalten och
skjuta ifrån
men det andra ger jag upp

Så nu tänker jag ligga här
på parketten
med träflisor under naglarna
och dåtiden osande ut genom fläkten.




Fri vers av Havre
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-23 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havre
Havre