Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENKLA NÖJEN

enkla nöjen

koppla av

arbetslivets

alla krav

enkla nöjen

ingen lyx

glad för böckerna

som trycks

inga världsomseglingar

inga dyra

kryssningar

enkla nöjen

penna

block

promenader

film och rock

stureplan har

sin mystik

den är inte

min musik

kaknästornet

utsikten

enkla nöjen

fritiden

 

 

LARZ GUSTAFSSON    23/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2011-07-23 13:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet, det enkla är
alltid det bästa
2011-07-23

  Elaine.S VIP
Det enkla räcker oftast längst
2011-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP