Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En önskan

Att det gör ont
Är bara ett enkelt ord
Om något som känns mer än så

Det sliter i mig
Det river och biter
I min själ
I mitt hjärta

Tårar
Jag hatar att gråta
Men de kommer
Rinner ner för kinden
I en strid ström

Jag biter ihop
Låser in mig på toaletten
Med snor och tårar
I hela ansiktet
Sitter jag sen där
Och vill egentligen

Bara dö




Fri vers av M_Franke
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 18:50



Bookmark and Share


  volaille
stark beskrivning , men det är nog sant , att ordet är för svagt för att förklara.. .. Och jag hoppas inte att du vill dö mer, massa kramar fina du .
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke