Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud...om du finns...


Gud....om du finns
kan du mej höra?

ett timglas rinner ut
och ja...jag vet vad jag måste göra

men innan dess
jag tänkte kanske att...

du kan göra ett under
för en älskad katt

jag ber inte att du ska ge honom livet
för i hans ögon står döden skrivet

nej...min önskan är av annan sort
låt honom i sömnen gå bort....




(Det fick gå två dagar...men jag blev inte bönhörd.
Nisse fick en spruta idag...)





©yvonne eriksdotter 2011






Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 559 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den sista resan med ett älskat husdjur är tung, har gjort den flera gånger . . .
2011-08-04

  lisa"puzzle"svensson
jag känner med dig, jag fick ta samma beslut i januari. Min lilla hund Chippi fick somna i mitt knä...varma tankar till er båda
2011-07-31

  sangel
Våra kära små vänner. Sån glädje och så mycket sorg när dom lider och inte finns kvar hos oss.
2011-07-27

    Birgersdotter VIP
så fin..hoppas din önskning slår in
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter