Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick - En uttråkad pastor




En uttråkade pastor från Skara
fick syner så uppenbara
i en glad illusion
framställdes tron
som kvinnor så nakna och rara


Bs-05







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 514 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-01-03 22:33



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Du kan inte ana hur gamla pastorer
även som åldrade grå seniorer
har massor av sprattel i brallorna kvar
och fyller med råge sin suspensoar.

Ganar och spanar på läckra blondiner
drömmer om magdans och om konkubiner
"Ack ja gamle vännen glöm fornstora dagar
då nakna vi sprang över ängar och hagar.

Predikaren säger: "var sak har sin tid
Då jublade kvinnan Nu är hon frigid
Omkönet nu ropar imperatoriskt
får man lösa problemet masturbatoriskt."
2011-02-19

    Siera
Underbar:)

Jag behöver ett gott skratt, och detta får fram ett sådant;)
2006-01-05

  Cris
Vilken underbar limerick. Klockrent fint med oss kvinnor så underbara.,:-)
2006-01-05

  Ola Rydberg
Härligt rimmat
och kan tolkas på fler än ett sätt
2006-01-04

  Anders P VIP
en uppenbarelse?
2006-01-04

    ej medlem längre
det är ofta underhållande och roligt att läsa dig och du är skicklig på rim!
2006-01-03

    ej medlem längre
Haha underbar! :D :D
2006-01-03

  Markattan
Ja, mången pastor har nog upplevt
sådana och liknande syner ;o)
Kul knåpat!
2006-01-03

  Myself
skönt med lite humor bland alla sorger.
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg