Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dunklet vet ingen vad vi heter



Följ med mig
In i dunklet

Kasta dig loss från din hamn
Kasta dig bort från alla komplex
Ge dig ut på havet
Bland dansskor, ljudvågor och böljande musik
Som känns långt in i bröstet

Natten är vår
Det spelar ingen roll
Vad vi heter
Vi dansar ändå, du och jag
Även om vi båda vet
Att du annars inte hade vågat

Men i dunklet gör det ingenting
Där är du säker, på dina vingliga ben
Du vågar närma dig i mörkret
Det är patetiskt
Men gör ingenting

Vi kan dansa
Och våra läppar möts
I takt till neonljus och pulserande musik
Som skapar lust och eufori
Där varje liten hudcell kan bli tillfredsställd
Och fylld av Oxytocin

Dansa med mig
Genom natten
In i dunklet, ut på havet
Genom en massa
Av laddade själar
Som dansar frenetiskt
Som letar efter en uns av kärlek
Lite hopp om beröring
Alltid på samma plats


För i dunklet, på det böljande havet
Vet ingen





Vad vi heter.











Fri vers av J. E. A
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-30 11:28



Bookmark and Share


  Erik Hall
Underbart vacker dikt! Riktigt bra skrivet!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A