Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*afrikas horn*




U-landsproblem


Vi har gått många mil
Många mil återstår
stekhet sol äter oss
men vi, vi äter inget
Älskade lilla barn, jag kan inte bära dig också
du måste orka
Mamma bär lillebror, du är så stor
hela fyra år
kan själv

Men jag är så rädd
om natten hörs hyenorna
de äter inget de heller
men snart

Vårt mål
när är vi framme?
Jag kan inte säga det
har aldrig vandrat denna vägen
önskar så att vi ej behövt
såriga fötter
trötta armar
denna törst
Gud hjälp oss
och bevara oss från hungriga djur


Nej, jag kan inte bära dig
lilla älskade vännen
du måste orka stå på dina ben
det är bara en liten bit kvar
Se så. Kom.
Jag vet att du vill hem
men det finns inget kvar där
Allt är förstört och det finns ingen återvändo
ingen återvändo

Mamma kan inte stanna här med dig
älskade lilla barn
vi måste..jag måste fortsätta
hämta hjälp
Vid foten av trädet kan du vila
skugga dig, lilla vän
Jag kommer tillbaka
och hämtar dig..




Fri vers av Lindalou
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-30 17:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
I jämförelse med att inte nå som i förra och detta..tja. det är väl så det är antar jag, fast förtvivlat.
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou