Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälplös igen


 

Det plågar mig
att känna till
den älskades smärta
och inte kunna
finnas till hands.

 

 




Fri vers av Anna H
Läst 489 gånger
Publicerad 2006-02-04 13:41



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Den nakna känslan skriven med blod och längtan klädd i vibrerande ord!!
Du berör starkt med din dikt!
2006-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H