Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om en kärlek i bur.


Ett ord från dig.


Ett ord från dig och jag viker mig
En strimma av kanske och jag faller igen
Så lätt så lätt
Men hårt, hårdare
Hur fick du ett grepp om mig
Om mig som inte någon kan ta i
Och det du gör till mig
Gör jag till andra
Som trånar och hoppas
Det är sorgligt, tragiskt
Och jag slipper inte ur ditt tag
Och du ser inte hur jag våndats
Hur jag försökt att älska andra
Men endast sårat
Och jag är inte sån
Hur gjorde du mig till det här?
Gjorde jag samma till dig?
Är du lika fast?
Fångad av sfären av längtan
Jag är patetisk som älskar en dröm
Men det finns inget slut
Förrän vi ses
Förrän min törst släcks
Förrän lågan brinner ut
Och om du visste hur jag kastat vatten
Spottat och krossat den
Men vi gick ju aldrig sönder
Det var det bara jag som gjorde
Och gjorde till andra som hämnd
Jag är en kvinna på jakt efter dig
Och du kan inte gömma dig
Jag slutar aldrig
Förrän min hunger är mättad
Tills min rastlöshet stannat upp
Förrän jag slutat skaka
Jag slutar aldrig
Så länge vi inte har ett slut
Ge mig ett slut
Ge mig ro
Ge mig mig tillbaka




Fri vers av Ruterdam
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-31 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam