Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig någonsin mer....





Aldrig mer
öppnar jag min själ
för dina ögon

talar aldrig mer
ur drömmarnas palazzo
ur
tankarnas glödande prado

Det du såg
det du hörde
har du förringat
krossat
under föraktets stenar

aldrig någonsin mer
öppnar jag min själ
för dina ögon

Bs-05




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-04 08:46



Bookmark and Share


  Jojo
Välformulerad och lättläst. Tycker innehållet är så sorgligt. Men det är ju så verkligheten ser ut. Önskar jag kunde skriva så bra om just den känslan du beskriver för igenkänningsfaktorn är hög.
2006-01-04

  Ingrid Nilsson
Vrede och besvikelse,skönt att sätta ord på. Bra som ALLT du skriver!
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg