Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärde gången gillt.


Åt helvete


För fjärde gången
trycker du upptaget
när jag ringer

Känslorna väller upp
analyserar
vrider och vänder

Ursäkten är
i efterhand alltid
densamma

Fullt upp
så mycket att göra

Önskar du kunde
be mig dra åt helvete

Om det nu är
det du vill




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-01 13:12



Bookmark and Share


  Alfie M
Åh. Känner igen det jobbiga som ålar omkring i kroppen i denna situation. Bra fångat!
2011-08-02

  Nina Ahlzén
känner igen den frustrationen, alltför väl.
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria