Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis innan


Mörkret tätnar,
kylan kryper inpå.
Saknaden växer
och månen går i moln.
Det är som mörkast,
som mest ensamt
alldeles precis innan
solen går upp,
då jag åter får se
min älskade.




Fri vers av Anna H
Läst 389 gånger
Publicerad 2004-07-22 15:55



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...känner så igen känslan...fint skrivet!
2004-07-22

  reback
Jättefint skrivet...känner starkt igen mörkerkänslan som förhoppningsvis övergår till solsken.
2004-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H