Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det som inte sägs det som sårar


vardag


Vi syns 

mellan raderna

på ICA




Fri vers av Per Blomqvist
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-02 16:53



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Härligt!
2011-08-02

    ej medlem längre
suveränt.
2011-08-02

  Minkki VIP
lessamt är det, men just så, fenomenalt väl formulerat!
2011-08-02

    ej medlem längre
Bra fångat!!
2011-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Blomqvist
Per Blomqvist