Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er




Sol, jag såg

Sol

solvindar

i solens rike


där jag bodde

där jag bor

bor i ljus


där jag är

är ljus

är kärlek


jag såg

jag såg solen gå upp

jag såg solen gå ned


men visste 

att den var kvar


kvar

där 

där i mitt hjärta 


där i ljus

var den

på andra sidan


den jag inte såg 

men visste och kände

dag som natt


jag känner solens kraft

jag känner solens

helande ljus


jag var och är i ljus

i ljuset där jag är

är i kärlek


jag såg 

jag ser

mer och mer


jag såg

solstjärnor

solstjärnor blinka


solstjärnor blinkar så om natten



och solstjärnor falla

faller för mig


och jag önskade

önskar mig


det hemligaste

av hemligheter


ni vet

det som är så hemligt

att man inte får berätta det för någon


för då

är det ju ingen

hemlighet


solstjärnor

ni lyser 

ni lyser in i mitt hjärta


ni fyller mig med liv

ni är

liv


liv i evig tid

och minns att jag älskar er


tack för att ni älskar mig



 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-08-03 16:06



Bookmark and Share


  Ari Viklund
ljuset i våra hjärtan
bekräftar vår kärlek
2011-08-05

    ej medlem längre
Solstjärnor, ljuvliga, underbara kommer de till mig genom dina ord!
2011-08-03

    ej medlem längre
vackert och stämningsfullt
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP